Hozzávalók 4 fő:
• 4 db friss fürj, darabja legalább 200 g
• kis üveg méz
• szójaszósz
• Öt fűszer só
• só
• szezámolaj
• Édes thai chili szósz
Elkészítés:
A fürjeket bepácoljuk a méz és a szójaszósz, a só, a szezámolaj keverékével. Legalább egy órán át hűtőben tartjuk. Sütőben 220 fokon barnára pirítjuk, édes csiliszósszal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
|
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000
|