Hozzávalók:
• 1 csomag fagyasztott spenót (50 dkg)
• 2 leveskocka
• 3 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál liszt
• 1 pohár tejföl (175 g)
• 5 fürjtojás
• bors
• só
Elkészítés:
A felengedett spenótpüréhez hozzáadunk 1 liter vizet, beletesszük a leveskockát, a zúzott fokhagymát és ízlés szerint őrölt borsot. Kb. 8 percig főzzük. A lisztből, tejfölből és 2 dl vízből, csipet sóval habarást készítünk, a levesbe keverjük, és még 3-4 percig főzzük. Amíg a leves készül, 5 fürjtojást keményre főzünk. Tálaláskor 1-1 fürjtojást a tányérba teszünk, erre merjük a levest.
Jó étvágyat!
Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
|
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000
|