Hozzávalók:
• 2 db zsenge tök
• 12 db fürjtojás
• 10 dkg sajt
• 5 evőkanál olívaolaj
• só
• bors
• petrezselyem levél
Elkészítése:
A tököt nagyon vékonyan meghámozzuk, de maradhat a zsenge héjával is. Kettévágjuk és belsejét kiskanállal kikaparjuk. Meglocsoljuk kevés olíva olajjal, sózzuk, borsozzuk és beletesszük a reszelt sajtot. Egy tűzálló tálat vékonyan kiolajozunk, majd beletesszük a tököket. A fürjtojásokat hármasával egy kis tálkába törjük, és egy-egy fél tökbe öntjük. Tetejét megszórjuk apróra vágott petrezselyem levéllel. Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük. Paradicsommal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
|
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000
|