Fürjtojással töltött gomba

furjtojassal toltott gombaHozzávalók:
• 8 nagyobbacska gomba
• 1-2 evőkanál tejföl
• 8 fürjtojás
• kevés vaj
• 1 kicsi kocka füstölt sajt
• só
• fehérbors
• petrezselyemzöld

Elkészítés:
A gombákat megtisztítottam, száraikat eltávolítottam. Minden kalapot sóztam, borsoztam, egy pici vajat és egy aprócska kocka sajtot tettem bele. Egy tepsit kivajaztam, beleállítottam a gombákat, és 10 percre előmelegített sütőbe toltam, hogy kevéssé megpiruljanak. Ezután kivettem, pici tejfölt csepegtettem minden kalapba, és ráütöttem egy - egy fürjtojást. Sóztam, borsoztam, megszórtam szárított petrezselyemzölddel(igazán friss kellene hozzá, úgy finomabb és szebb, nekem van is otthon az ablakban, de a gombát nem otthon készítettem), és újból betettem a sütőbe, kb. 5 percre, amíg a fehérje megsült.
A gomba szárait is megsütöttem a gombákkal együtt, salátával tálaltam.

Jó étvágyat!

Receptek

t recept

Hivatalos adataink

Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
 
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank 
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000

 

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben