Rakott karfiol fürjtojással

rakottkarfiol furjtojassalHozzávalók:
• 25 dkg rizs
• 50 dkg darált hús
• 1 fej vöröshagyma
• olaj
• só
• bors
• ételízesítő
• 1 nagyobb karfiol
• 5 dl tejföl
• 2 dl tej
• 20 db fürj tojás

Elkészítés:
A rizst sós, ételízesítős vízben megfőzzük. A hagymát felkockázzuk, kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük. A karfiolt rózsáira szedjük, tejes, sós-cukros vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A tejfölbe belekeverünk 1 kanál ételízesítőt. Egy jénaiba rétegezzük a következő sorrendben: karfiol, rizs, hús, karfiol, végül nyakon öntjük az egészet a tejföllel és ennek a tetejére ütünk fel szépen eloszlatva 20 db fürjtojást. Majd betesszük a sütőbe, hogy megpiruljon.

Jó étvágyat!

Receptek

t recept

Hivatalos adataink

Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
 
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank 
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000

 

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben