Hozzávalók:
• 4-5 fő részére:
• 8 db fürj
• 15 dkg sárgarépa
• 15 dkg padlizsán
• 15 dkg zeller
• 15 dkg karalábé
• 15 dkg cukkini
• 1 fej saláta
• só
• bors
• 1 evőkanál oregánó
• 1 evőkanál kakukkfű
• 1 dl olaj a sütéshez
Elkészítés:
A fürjeket, sózzuk és borsozzuk. A zöldségeket felkockázzuk, serpenyőbe tesszük, kevés olajon a fűszerekkel együtt megsütjük. Eközben a fürjeket roston a fűszerekkel együtt szintén megsütjük. Tálalásnál a salátaleveleket közepes darabokra tépjük, így helyezzük a tányér közepére, tetejére halmozzuk a zöldségeket, azokra a fürjeket, végül az egészet meglocsoljuk a maradék fűszeres olajjal.
Jó étvágyat!
Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
|
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000
|