Egyszerű fürjpecsenye

Hozzávalók: 
• 8 fürj 
• 20 dkg angolszalonna
• só
• bors
• 1 kk. borókabogyó 
• 2 dl olaj

Elkészítés:
A borókabogyót összetörjük, majd a sóval, és borssal együtt a fürjekhez adjuk. Vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, majd tepsibe tesszük. Sütőben fél órán át sütjük, közben többször meglocsoljuk az olajjal. Amikor kész, a fürjeket kettévágjuk, a levét leszűrjük, és meglocsoljuk vele. mentás almakocsonyát és apró leveles tésztát adhatunk hozzá.

Jó étvágyat!

Receptek

t recept

Hivatalos adataink

Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
 
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank 
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000

 

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben