Bélszíntatár franciásan kétféle kaviárral

belszintatarHozzávalók 4 fő: 
• 40 dkg bélszín
• 30 dkg vaj
• 8 cl brandy
• 4 db tojás
• 20 dkg barnakenyér
• ½ csomag madársaláta
• 1 csokor petrezselyem
• 1 fej vöröshagyma
• 5 dkg lazac kaviár
• 5 dkg sevruga kaviár
• 10 db fürjtojás
• só
• bors

Elkészítés:
A bélszínt lehártyázzuk, és egy éles késsel finomra vágjuk. A húshoz adjuk a 25 dkg puha vajat, a finomra vágott vöröshagymát, a felaprított petrezselymet, a brandyt, a tyúktojások sárgáját, sót és borsot. Alaposan összekeverjük. A barnakenyeret felszeleteljük, és egy karika segítségével formázzuk. Erre a kenyéralapra szintén a karikát használva rákanalazzuk a bélszíntatárt. A kétféle kaviárral díszítjük a tetejét. A megmaradt vajat nagylukú reszelőn lereszeljük, és kis halmokban a tányérra tesszük. A tányért díszítjük főtt fürjtojásokkal és madársalátával.

Jó étvágyat!

Receptek

t recept

Hivatalos adataink

Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
 
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank 
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000

 

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben