Gyöngyfürjes

Hozzávalói: 
• 4 db fürj
• 25 dkg gyöngyhagyma (konzerv is lehet)
• 10 dkg füstölt szalonna
• csontlé vagy húslé
• 25 dkg vegyes leveszöldség
• 1 nagy fej vöröshagyma
• petrezselyemzöld 
• só
• bors

Elkészítés:
A karikára vágott hagymát zsíron megpárolom, a felaprított vágott vegyes zöldséget hozzáadom, ráhelyezem a fürjeket és fedő alatt együtt megpárolom.Serpenyőben a gyöngyhagymát vajon átpirítom, sózom, borsozom és petruska zöldjével meghintem. A fürjeket félbevágom, tálra helyezem, mellérakom a párolt gyöngyhagymát és a köretet. Köret: bő zsírban kisütött burgonya (a csúcs a kiflikrumpliból készített roseibni!) vagy rizi-bizi.

Jó étvágyat!

Receptek

t recept

Hivatalos adataink

Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
 
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank 
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000

 

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben