Marinált lazac, burgonyasalátával

Hozzávalók 4 fő: 
• 40 dkg lazac
• 2 db fürjtojás
• 3 db burgonya
• 2 db csemegeuborka
• 2 fej hagyma
• 1 db citrom
• 1 db narancs
• 1 csokor kapor
• 2-3 babérlevél
• só
• 0,05 dl fehérbor ecet
• 10 dkg rizs
• 10 dkg kristálycukor

Elkészítés:
Egy nagy tálba kétmaroknyi rizst összekeverünk cukorral és reszelt citrom, illetve narancs héjával. Beleteszünk még babérlevelet, mazsolát illetve kaprot. Egy hőálló tálba belehelyezzük a lazacszeletünket és ezt az összekevert alapot, ráöntjük. Két órát állni hagyjuk. A héjában megfőtt burgonyákat meghámozzuk, csemegeuborkát és hagymát szeletelünk bele. Almaecettel ízesítjük. Eközben olajat hevítünk, és fürjtojást készítünk. A lazacot apró csíkokra felszeleteljük. Az almaecetes burgonyát formába tesszük, és tányérra helyezzük a lazacszeletet mellé és a fürjtojást a tetejére.

Jó étvágyat!

Receptek

t recept

Hivatalos adataink

Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
 
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank 
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000

 

Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k (sütik) alkalmazásába. Amennyiben nem egyezik bele, kérem zárja be az oldalt. Bővebben