Hozzávalói:
• 8 db fürj
• csomó zöldhagyma
• csokor petruska
• csomó kapor
• tárkonylevél
• vörösbor
Elkészítés:
A megtisztított, befűszerezett fürjecskéket felforrósított olajban átsütöm. Meghintem az apróra vágott zöldfűszerekkel, lelocsolom a vörösborral és fedő alatt, lasú tűzön puhára párolom.
Köret: héjában megfőzött, majd serpenyőben megpirított burgonya.
Díszítés: fejes saláta, paradicsom szeletek.
Jó étvágyat!
Buzsik Attila őstermelő
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 30 262 7155
Őstermelői igazolvány száma: 1929296
TIR szám: 8656751
Adószám: 58891863-1-51
|
Buzsikné Lukács Györgyi egyéni vállalkozó
Telephely: 4465 Rakamaz, Akácfa u. 12.
Nyitvatartási idő: nincs, átvétel előre egyeztetett időpontban
Telefonszám: 06 70 414 81 67
Nyilvántartási szám: 39298482
Adószám: 66801977-1-35
Bank: OTP bank
Számlaszám: 11773384-00194239-00000000
|